Nieuwe pagina 1 Welkom

Retail  

Adviesburo Dispa b.v. adviseert, ontwikkelt en ontwerpt technische installaties ten behoeve van  winkels en winkelcentra in binnen- en buitenland. Advies en ontwerp met moderne technologie rekening houdende met duurzaamheid, energie en milieu, waarin de beleving van de klant, het comfort en de veiligheid van zowel de klant als ook het personeel centraal staan.

20 jaar ervaring met retail in Nederland, België en Duitsland. In het verleden gewerkt voor o.a. C&A, P&C, V&D (La Place), Kreymborg, Hennes & Mauritz, Hij, Hey, Zij, Miss Etam, Bruna, Perry Sport, Hunkemöller, America Today, Claudia Sträter, Kien, Gerry Weber, The Sting, Charles Vögele....  

In verband met wet- en regelgeving kunnen wij ondersteuning verlenen bij de bouwaanvraag voor het deel  energie, ventilatie en milieu. Ook kunnen wij desgewenst nutsaansluitingen, mileu- en gebruiksvergunningen verzorgen.

Voor onze opdrachtgevers passen wij kosten- en tijdsbesparende systemen en oplossingen toe. Door onze coördinatie van o.a. constructies, verlichting, apparatuur en de technieken weten wij verlies van kostbare bouwhoogte, verlies van materialen en bouwtijd te beperken.  Hierdoor is de realisatie voor de bouwpartners veel efficiënter en sneller.  

Bij in het verleden gehouden aanbestedingen van technische installaties door ons bureau wisten wij telkens de kwaliteit en de investering tegen marktconformiteit of zelfs gunstigere condities voor onze opdrachtgevers te waarborgen.

Oplevering van technische installaties met of zonder beproeving geeft voor opdrachtnemer duidelijkheid inzake afwikkeling van restpunten. Voor opdrachtgevers waarborgt dit de kwaliteit en het begin van de onderhoudsperiode.

Onderhoud van technische installatie is een veelal een 'vies' woord.  Wij kunnen voor U per winkel, regionaal  of landelijk voor onderhoud contracten opstellen, aanbesteden en controleren.  Onze ervaring leert dat (steekproefsgewijs) controle op uitgevoerd onderhoud bittere noodzaak is. Goed onderhoud kan bijdrage aan; een lagere energieverbruik, langere levensduur dus lagere vervanging-kosten, minder storingen en hogere bedrijfszekerheid maar voornamelijk een klantvriendelijk comfort.

© Adviesburo Dispa -- Postbus 322 -- 2910 AH  Nieuwerkerk ad IJssel --  0180-326850  --  peter.vandis@adviesburo-dispa.nl